tisdag 14 februari 2012

Syföreningsmöte


Jajamen...jag har gett mig på stickning!!! Försöker och kämpar på....jag har redan rivit upp allt några gånger och börjat om, för jag ska bara lära mig. Hittills kan jag säga att jag känner att beskrivningarna för stickningar upplever jag lättare än för virkningar. Men jag lär mig sakta men säkert...det känns som att det är lite det som är charmen med att man är självlärd, man lär sig av alla misstag :)
Jag säger inte än vad det är jag stickar på, vi får se när det är klart och jag kommer visa upp mitt lilla projekt här självklart.
Har virkat på en del på "filten" som jag virkar av mormorsrutor..jag kan säga att "filten" nu börjar bli ett överkast till en av mina små.... Ännu en sak som är rätt charmigt...ett projekt som började för några månader sedan och sakta men säkert utvecklas den, ska bli spännande att se vart det hela slutar ;)

3 kommentarer:

 1. Heja på med stickandet! Vad roligt att du har kommit igång... Ska bli spännande att se vad det blir av det hela!

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera
 2. Å vad roligt att du börjat sticka! Jag började i somras och har varit fullkomligt inbiten sedan dess :-D

  SvaraRadera
 3. Tack för påhejandet! :)Jag kämpar på för fullt och visst är det kul att se att ngt händer. Öva är ordet. Kommer nog behöva riva upp alltsammans igen då jag sett lite fel jag gjort :)
  Johanna: Jag förstår precis vad du menar :)

  SvaraRadera