måndag 6 februari 2012

*Hej mitt vinterland*


Och äntligen kom den, den efterlängtade vita snön... Och Mor Natalia är i himmelriket!!! Jag och barnen har roat oss med att lägga ut mat till fåglarna och genast har koltrastar, rödhakar och talgoxar bänkat sig för att smaka på den goda buffén. Jag kan tyvärr inte bjuda på några fina bilder på de små pippirna, men en liten halvsuddig kunde jag bjuda på.

Dock kan jag säga att det där med att lägga ut mat till de små fåglarna är en win - win situation, fåglarna får mat och jag får njuta av utsikten!

Inredningen i huset går i samma silver och vita krispighet, en gammal kruka hittade jag på balkongen, den gick i guldiga toner som jag känner inte alls passar in i vår inredning numera. Jag målade kanterna med vanlig hobbylack i silver och voila blev det en ny kruka och superfint blev det.

Jag lovade bilder på det jag har virkat på sista tiden, nu när jag är hemma och vabbar passar jag på att fota och lägga ut. Här är pulsvärmarna jag virkade. Som jag skrev innan ursäktar jag de suddiga bilderna.

Och här nedan kan ni se det färdiga resultatet på sjalen jag virkade. Jättenöjd är jag, varm och gosig är den och precis i lagom storlek.

1 kommentar:

  1. Sjalen ser verkligen fin ut. Elegant i sin enkelhet men mysig med mormorsvirkningen. Snyggt!

    SvaraRadera